Woon- en dagcentrum Sluis-Zicht

Sluis-Zicht is een gespecialiseerd woon- en dagcentrum met veel activiteiten, 24 uurszorg en persoonlijke ondersteuning. En alles op één plek. Sluis-Zicht is er voor verschillende doelgroepen: voor mensen met een ( zeer) ernstige verstandelijke beperking en gedragsproblematiek en voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Je kunt op Sluis-Zicht tijdelijk wonen, permanent wonen of alleen voor dagbesteding komen.

Gebouw en omgeving

Woon- en dagcentrum Sluis-Zicht ligt in een prachtige omgeving tussen water en weilanden in Nes aan de Amstel. Het dorp en de bushalte zijn op fietsafstand. Sluis-Zicht is geschikt voor mensen met een ernstig beperkte mobiliteit.

Bewoners hebben hun eigen zit-slaapkamer, een deel met eigen sanitair. Er zijn gezamenlijke huiskamers.

Er is altijd begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er een wakende wach

Voor wie?

Woon- en dagcentrum Sluis-Zicht heeft meerdere doelgroepen voor:

  • volwassenen vanaf 18 jaar, met
    • een geldige indicatie VG6, VG7
    • IQ <45
  • volwassenen vanaf 18 jaar, met
    • een geldige indicatie VG6, VG7
    • IQ tussen 50 en 65)

Woon- en dagcentrum Sluis-Zicht heeft een BOPZ-erkenning. In overleg met cliënten familie en wettelijk vertegenwoordigers maken we afspraken over vrijheidsbeperkende handelingen.

Meer informatie

Heb je interesse of zou je meer over Sluis-Zicht willen weten? Bel of stuur een mail en maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling en laat je adviseren door ons professionele team.

Goedemiddag,
hoe kunnen wij je helpen?

Zorgbemiddeling

Ons Tweede Thuis

Adres