woonvoorziening Zijdelveld

Zelfstandig wonen, je eigen leven zelf invullen en waar nodig ondersteuning op maat krijgen? Bij woonvoorziening Zijdelveld kan dat. Zijdelveld is er voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die mogelijkheid. Je woont hier zelfstandig maar met persoonlijke aandacht, begeleiding en passende ondersteuning. Om hier te kunnen wonen kun je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd invullen, je relatie met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen.

Begeleiding bij Zijdelveld

De begeleiding helpt je waar nodig, bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging of met het zoeken van passend werk of dagbesteding.
De begeleiding van Zijdelveld is individueel, volgens vaste afspraken en meestal in je eigen appartement.
Als het nodig is, kun je 24 uur per dag een beroep op de begeleider doen. ‘s Nachts is er een slaapwacht.

Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk.
Bij Zijdelveld stimuleren we je om actief aan de maatschappij deel te nemen.
In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen.

Waar ligt Zijdelveld en hoe ziet het eruit?

Woonvoorziening Zijdelveld bestaat uit twee gebouwen.
Het hoofdgebouw heeft 26 appartementen, verdeeld over vier verdiepingen. Alle appartementen hebben een keukenblok in de woonkamer, en een badkamer met douche en een toilet. In het hoofdgebouw is een restaurant, drie ontmoetingsruimten en een vergader- en recreatieve ruimte.

Het achtergebouw bestaat uit zeventien appartementen, zes appartementen, op de begane grond, zijn aangepast voor mensen met een meervoudige beperking. De 11 appartementen op de 1e verdieping zijn maisonnettes waarvan een aantal met balkon. Deze woningen zijn toegankelijk vanaf een galerij. De maisonnettes zijn niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.

Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche en een toilet. De 6 appartementen voor meervoudig beperkten hebben een tuin van verschillende afmetingen. De slaapkamer in de maisonnettes is te bereiken via een vaste trap.

Het appartementencomplex ligt in Uithoorn, met de bushalte, een winkelstraat, een markt en allerlei voorzieningen op loopafstand. Weilanden en het natuurgebied liggen vlak achter het complex.

Voor wie?

Woonvoorziening Zijdelveld is bestemd voor volwassenen, vanaf 18 jaar, met

een geldig indicatiebesluit VG3, VG4 en VG6
IQ >50
Meer informatie
Bel of maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling en laat je adviseren door ons professionele team.

 

Goedemiddag,
hoe kunnen wij je helpen?

Zorgbemiddeling

Ons Tweede Thuis

Adres